Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

To Eυαγγέλιο είναι μήνυμα σωτηρίας. Είναι τα καλά νέα ότι ο Θεός, με τη θυσία του Χριστού στο Σταυρό, τακτοποίησε την εκκρεμότητα της αμαρτίας για κάθε άνθρωπο. Και τώρα, όποιος θέλει να σωθεί από την αμαρτία και τις αιώνιες συνέπειές της, μπορεί δεχόμενος με πίστη τον Χριστό ως ατομικό του Σωτήρα. Το Ευαγγέλιο δεν λέει τι εμείς πρέπει να κάνουμε για τον Θεό, αλλά τι ο Θεός έκανε για μας.

 

"Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι."

Ιωαν. δ'24

 

Ομολογίες - Ομολογία Αδ. Πρινς Ομπεντάια

 

Προσωπική μαρτυρία αδ. Πρινς Ομπεντάια

Μπορώ να πω με μεγάλη μου ευχαρίστηση οτι ο Θεός με μετέτρεψε απο ένα τυπικό χριστιάνο, όπως είναι πολλά εκατομμύρια άνθρωποι, σε έναν πραγματικό χριστιανό που γνωρίζει πια τη θυσία του Χριστού στο σταυρό για τις αμαρτίες μας.

Παίρνοντας τα πράγματα απο την άρχη, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα πήγαινα εκκλησία και ήμουν κοντά στο Θεό λόγω κυρίως των γονιών μου. Για την ακρίβεια οι γονείς μου προέρχονται απο την Νιγηρία, μια χώρα στην οποία η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι χριστιανοί και με κάθε ευκαιρία δοξάζουν και ευχαριστούν τον Θέο. Απο τα εφηβικά μου χρόνια κιόλας άρχισα να καταλαβαίνω ποιός είναι στα αλήθεια ο Θεός και τι έκανε για μένα. ‘Οπως λέει και η Βίβλος στο κατά Ιωάννη 3:16 “Τόσο πολύ αγάπησε ο Θέος τον κόσμο ώστε παρέδωσε στον θάνατο τον μονογενή του Υιό, για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σε αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή”. ‘Ετσι λοιπόν και γω αποδέχθηκα τον Ιησού Χριστό στην καρδιά μου ο οποίος πέθανε στον σταυρό όχι μόνο για τις δικές μου αμαρτίες αλλα για τις αμαρτίες όλου του κόσμου. Λόγω της μεγάλης επιρροής των γονιών μου, με την πάροδο του χρόνου, έβλεπα τον εαυτό μου να αντιλαμβάνεται περισσότερα πράγματα για τον Χριστό. Το θεωρώ ευλογία το γεγονός που γεννήθηκα σε αυτή την οικογένεια γιατί ακόμα και μέσα απο τις δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες που περάσαμε, οι γονείς μου και η Βίβλος μου έμαθαν να ευχαριστώ πάντα τον Θεό. Επίσης είμαι χαρούμενος για την πνευματική μου ωρίμανση στην οποία σπουδαίο ρόλο έπαιξαν ο αδερφός Μάικ Φόρντ και η Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία.

Πράγματα όπως η προσευχή και η μελέτη της Βίβλου έχουν γίνει πια συνήθεια και έχοντας πλέον το Χριστό στην ζωή μου με γεμίζει με χαρά και ελπίδα για το αύριο. Προσέυχομαι ο Θεός να συνεχίσει να ευλογεί εμένα και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, να μας προστατεύει και να μας οδηγεί σύμφωνα με το θέλημα Tου.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ευαγγελικής Βαπτιστικής Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την Εκκλησία, καθώς και ηχογραφημένα κηρύγματα από τον λόγο του Θεού, χριστιανικούς ύμνους, υλικό από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, κ.α.

 

 

"Έλθετε τώρα, και ας διαδικασθώμεν, λέγει Κύριος εάν αι αμαρτίαι σας ήναι ως το πορφυρούν, θέλουσι γείνει λευκαί ως χιών εάν ήναι ερυθραί ως κόκκινον, θέλουσι γείνει ως λευκόν μαλλίον."

Ησαϊας α' 18

 


Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία - Καποδιστρίου 42 - Αθήνα