Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

To Eυαγγέλιο είναι μήνυμα σωτηρίας. Είναι τα καλά νέα ότι ο Θεός, με τη θυσία του Χριστού στο Σταυρό, τακτοποίησε την εκκρεμότητα της αμαρτίας για κάθε άνθρωπο. Και τώρα, όποιος θέλει να σωθεί από την αμαρτία και τις αιώνιες συνέπειές της, μπορεί δεχόμενος με πίστη τον Χριστό ως ατομικό του Σωτήρα. Το Ευαγγέλιο δεν λέει τι εμείς πρέπει να κάνουμε για τον Θεό, αλλά τι ο Θεός έκανε για μας.

 

"Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι."

Ιωαν. δ'24

 

Ομολογίες - Ομολογία Αδ. Οβαδία

 

Προσωπική μαρτυρία αδ. Οβαδία (Obediah)

Ήμουν χριστιανός κατ΄ όνομα, όπως τόσα εκατομμύρια ανθρώπων είναι στον κόσμο. Αλλά ο Θεός με την αγάπη Του και το ενδιαφέρον Του για την αθάνατη ψυχή μου με επισκέφτηκε στα πρόσωπα κάποιων πραγματικών χριστιανών οι οποίοι μου μίλησαν για τον Χριστό και τη μεγάλη σωτηρία που είχε κάνει με τη θυσία Του στο σταυρό του Γολγοθά. Ένας απ΄ αυτούς ήταν και ο αδελφός Μάικ Φορντ, ο οποίος μου διάβασε από τις Πράξεις των Αποστόλων την ιστορία του δεσμοφύλακα των Φιλίππων και τόνισε τα λόγια του Παύλου και του Σίλα προς αυτόν: «Πίστευσον εις τον Κύριον Ιησούν, και θέλεις σωθή» (Πρ. ις΄30,31). Αυτό μου έδωσε τη βεβαιότητα ότι δεχόμενος τον Χριστό ως Σωτήρα μου, πράγμα που είχα ήδη κάνει, σώζομαι και γίνομαι παιδί του Θεού. Πόση χαρά ήρθε στην καρδιά μου δεν περιγράφεται. Δοξασμένο το όνομα του Κυρίου. Το 2004 αρρώστησα σοβαρά, έφτασα κοντά στο θάνατο. Όμως ο Θεός είχε άλλο σχέδιο και μου χάρισε τη ζωή και την υγεία μου. Βαφτίστηκα σύμφωνα με την εντολή του Χριστού και τώρα Τον λατρεύω και Τον υπηρετώ ανάμεσα σε αδέρφια με τα οποία με ενώνει η Αλήθεια και η κοινή πίστη. Ξέρω πως ο Χριστός με το άγιό Του αίμα με έχει πλύνει από κάθε αμαρτία και βαδίζω στο δρόμο για την ουράνια πατρίδα. Η επιθυμία μου είναι ο Κύριος να με χρησιμοποιεί σαν σκεύος να μαρτυρώ και σ΄ άλλους αμαρτωλούς ανθρώπους και να με αξιώσει να δω καρπό και εδώ και, προπαντός, στον ουρανό. Αμήν. (Ikashi Obediah).

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ευαγγελικής Βαπτιστικής Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την Εκκλησία, καθώς και ηχογραφημένα κηρύγματα από τον λόγο του Θεού, χριστιανικούς ύμνους, υλικό από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, κ.α.

 

 

"Έλθετε τώρα, και ας διαδικασθώμεν, λέγει Κύριος εάν αι αμαρτίαι σας ήναι ως το πορφυρούν, θέλουσι γείνει λευκαί ως χιών εάν ήναι ερυθραί ως κόκκινον, θέλουσι γείνει ως λευκόν μαλλίον."

Ησαϊας α' 18

 


Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία - Καποδιστρίου 42 - Αθήνα